Lige om lidt..

Lige om lidt har Lillebror fødselsdag og lige om lidt har han boet lige så længe i Hals som hos sin første ejer.

Inden han flyttede ind brugte jeg en del krudt på, at overbevise mig selv om, at jeg ALDRIG skulle have en hanhund… men jeg må æde mine ord i mig igen.

Lillebror har ubetinget været den nemmeste hund jeg nogensinde har haft. Vist er han stor, men det er 65-70 kg af den mildeste og blideste slags. Man kan have ham med alle steder… uden undtagelse… bare jeg er i nærheden er han glad og tilpas.

5 år bliver han i næste uge. Jeg tager gerne 5 mere med ham.

8 Comments

 • Monica

  Tillykke !! den dejlige hund ! og med den stand du holder ham, kan han da holde mange år endnu!
  Bundy er lige – den 29.9. – fyldt 7 år. Og DET er bar’ dejligt.. sidste sommer troede vi jo det var ved at være slut – og jeg overvejede hver gang jeg købte foder hvor meget jeg egentlig skulle købe, hvis nu…
  Vi har tilpasset os, går korte ture osv. Han holder ikke til så meget – men er stadig glad, kan godt lege sådan halv vildt i to min ad gangen, vil gerne med ud ( men vil også meget gerne hjem igen), spiser og drikker som han skal, forsvarer højlydt sit slot og er bare herlig og sjov. og nuttet og lækker.
  Og jeg køber glad 2×15 kg giant foder ad gangen.

  • Mette

   Jeg kan godt huske, at du ikke var tryg ved hans tilstand sidste år. Det er dejligt at høre at det går meget bedre.

   Overvejer du ikke at skifte han over på seniorfoder? Det havde Arabella rigtig god gavn af. Hun tabte sig (uden at lide afsavn) og blev derfor også mere mobil.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *