Ugen der forsvandt

Det endte med at være mere end mandag, der var svært at komme gennem. Hele ugen har trukket tænder ud.

En af mine kolleger havde holdt øje med min opgavebunke i min ferie, men der var alligevel så mange udeståender, at jeg har været travlt beskæftiget og segnefærdig af træthed hele ugen

På positiv siden blev chefen far i torsdags og det holder ham hjemme de næste 14 dage. Det betyder, at der ikke bliver store nye projekter sat igang og vi kan nå at lande og komme op i omdrejninger igen.

Bob har også givet udfordringer. Jeg har overveje, at sende ham på genopdragelsesophold et eller andet sted. Eller sælge ham til højstbydende, men det nænner jeg nu alligevel nok ikke.

Han må have været i dårligt selskab i hundepensionen for han kom hjem og havde lært en del unoder.

Det arbejder vi med og indtil de er pillet af ham, er han i bad standing.

One Comment

  • Karin

    Godt der er noget at lave på jobbet, dog ikke i hæsblæsende tempo, eller lave brandslukning, det er sjovere når det er på forkant. Krydser fingrer for, den 14 dages barsel, giver muligheder for at komme om på den anden side af bunkerne.
    Øv, øv,øv
    Jeg har ofte tænkt over hvorfor det hele altid samles, både på jobbet og på hjemmefronten.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *