Snip snap snude

Jeg har aldrig hørt nogen sige noget som helst positivt om den første mandag efter ferien og jeg er da heller ikke ligefrem begejstret for, at jeg i morgen igen skal være slave af vækkeuret.

Det er sådan det er, sådan vi har indrettet vores samfund og det er jeg naturligvis også en del af.

Og så er der jo det med at arbejde… jeg har noget at holde fri fra!

Ferien har været skæppeskøn og jeg skal erkende, at jeg ikke har skænket firmaet en eneste tanke. Dagene er løbet sammen og jeg har været i tvivl om det har været mandag eller fredag og det tænker jeg er positivt. Meget positivt.

Poden har haft ferie på samme tid og har haft lyst til både Hanstholm og Berlin samtidig med, at hun har nydt ferien på sin egen måde. Det er så dejligt, at hun stadig gider.

Bob har været i Elmelundens Hundepension lige udenfor Hals i de 4 dage, mens vi var i Berlin. Det er et skønt sted og Torben har et skide godt tag på hundene. Bob havde også haft det super fint, men var alligevel glad for at se sin matte igen og det første døgn veg han ikke fra min side… han skulle ikke risikere at blive forladt igen.

2 Comments

 • Karin

  Jeg læste en artikel hvor denne tilbagevending kunne ændres til noget mere positivt.Et par eksempler var
  – en langsom første dag
  – autosvar på mail først ændres dagen efter
  – Ikke begynde en mandag, men holde en skæv ferie.
  Ved ikke om nogen gør som ovenstående, jeg tænkte selv det var da nogle gode tips, og bare jeg havde mødt chefer der accepterede de 2 første punkter.
  God arbejdslyst.

  • Mette

   Jeg har praktiseret alle tre ting. Denne gang dog ikke den sidste, men mit auutosvar dækker også i dag og jeg er offline på Skype så jeg har haft tid til at kigge i bunkerne. Nu en time før fyraften er jeg godt med 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *