Fugleredningstjenesten

Lige udenfor ejendomsmæglerens forretning sad der tidligt søndag morgen en lille fortumlet rødhals. Jeg forestiller mig, at den havde være ud og flyve i morgenmørket og var ramlet lige lukt ind i de store vinduer.

Hundene opdagede den ikke selvom om de gik lige forbi. Hurtigt fik jeg dem af vejen inde i huset, og gik hen og samlede den lille fugl op. Jeg tog den med ind i gården, satte den forsigtigt på hegnet og lod den være.

Jeg kunne holde øje med den fra køkkenvinduet og efter en halv times tid så den ud til at kvikke op og kigge sig omkring.

Jeg nåede lige at knipse et par billeder inden den løftede vingerne til et farvel og forsvandt.

2 Comments

    • Mette

      Jeg har med vilje deaktiveret muligheden for kommentarer. Efter mange år på denne platform ved jeg, hvilke indlæg der KAN udvikle sig til mudderkast, og det gider jeg ikke.

      Den lille fugl fløj glad herfra 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *