Langlørdag

Det var en eller anden skovl (!!!), der havde sat mit vækkeur til at ringe klokken 5.

Jeg kunne selvfølgelig blot have vendt mig om på den anden side, men jeg var meget i tvivl om, hvorvidt det nu også var lørdag og jeg blev nødt til at stå op og tjekke.

Kan man så sove bagefter?

NEEEEJ!

Inden klokken var 10 havde jeg tømt snavsetøjskurven, støvsuget og vasket gulv, været i bad og var klar til at erobre verden.

IMG_2870

Vi nappede en tur vest på, til Ejstrup strand, som vi som altid havde helt for os selv. Det blev til små to timers travetur og det må have taget al energien ud af fra pelsdyret for nu 6 timer senere sover han endnu kun afbrudt af fodringstid 🙂

IMG_2861

 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *