I Aalborg slås man i julen

Billedet herunder er neglet på Nordjyske… ikke bare er den professionelle fotografs billeder langt bedre end mine, men se også lige, hvem der er på arbejde mellem benene på bokseren i de blå shorts (:

76f0bba6-1021-4a1b-b28e-ee95d3e89dfa

Poden og jeg var til det traditionsrige juleboksestævne i går. Jeg var samtidig på arbejde af den frivillige slags, nemlig som fotograf for den lokale klub AK Jyden.

Mangler kvaliteten gør kvantiteten tilgengæld ikke… jeg tog omkring 400 billeder, som senere blev kogt ned til 72.

Desværre svigtede publikum stævnet i år. Om det var fordi det var lagt om eftermiddagen eller om det var den manglende reklame for arrangementet ved jeg ikke – men i hvert fald tror jeg, at man er nødt til at gøre ‘noget’ for ikke at stå med en tom Europa Hal næste år.

4 Comments

    • Mette

      Jeg har ikke set en eneste reklame for stævnet, så det var vist kun de der er tilknyttet klubberne der kom. Jeg tror de skal oppe sig til næste år for det er netop en hyggelig juletradition og det ville være synd hvis der blev lukket og slukket pga. manglende publikum.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *