En tung tirsdag

Planen for tirsdag aften var en yoga workshop i Hals Fitness, men arbejdsdagen har fuldstændig drænet mig for energi, så den må de holde uden mig. Så om det er ‘Haren’ eller ‘Opadgående sol’ Lillebror udfører på billedet skal jeg derfor ikke kunne sige (:

Måske skulle jeg i virkeligheden været taget af sted. Et afbræk fra septembers sorte sky havde været kærkommen.

I formiddag brillerede ledelsen ved at annoncere en nyansat i afdelingen i et vakant job. Mon også vedkommende er i spil til fyringsrunden sidst på måneden? Næppe. En udsættelse af ansættelsen og omplacering af en af de fyrede medarbejdere havde været på sin plads… jobbet, der nu er blevet besat af en ekstern, indebærer ikke raketvidenskab og en hvilken som helst fra afdelingen kunne have bestredet jobbet med en smule oplæring.

Sorry.

Jeg havde egentlig lovet, at min jobsituation ikke skulle fylde herinde, men det er svært, når det er det hovedet er fyldt med. Det gælder i øvrigt ikke kun mig, men hele afdelingen. Det bliver vendt og drejet i alle samtaler.

Jeg har gode mennesker i mit netværk som kan yde professionel hjælp og trække i de rigtige tråde, så egentlig er jeg efterhånden ret fortrøstningsfuld uanset udfaldet.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *