Venteliste

Det er skide svært at blive ved med at retfærdiggøre over for mig selv hvorfor jeg sagtens kan nøjes med den lillebitte smule jeg bliver givet, at det er bedre end at sige helt fra, tro på mit værd og sige: jeg gider ikke det der half ass shit

Jeg skulle/burde give slip.

Nu og her.

Samtidig må jeg erkende, at jeg er virkelig virkelig dårlig til at give slip på det, der ikke er godt for mig.

Jeg har ikke sparket til nogle pinde siden sidst. Det gik ikke så godt, men jeg har benyttet dagens strandtur til at råbe røv. Det kommer man ikke til skade af. Altså med mindre selvfølgelig, at der befinder sig nogen i nærheden, som tager det ilde op.

Det sker heldigvis sjældent, at vi møder nogen på vores vej og på en bidende kold torsdag, er der da slet ingen ude.

Og når man så kommer hjem og er kold helt ind i knoglerne kan man jo altid drikke sig varm i Blossa gløgg, som er kommet på hylden i Meny.

Skål (:

965a3451

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *