Kristi himmelfart ferie

Arbejdsugen var kort og weekenden er lang… det er svært at få armene ned.

I dag fredag holdt vi simpelthen kontoret lukket. I hvert fald det i Aalborg. I hovedstaden kører forberedelserne til tirsdagens valg i højeste gear og her har teknikerne derfor ikke haft mulighed for at tage en forlænget weekend (…hvor bliver mit valgkort forresten af?).

På mandag flytter jeg ind i kontorets baglokale for at gøre plads til vores nye manager, som har første dag på onsdag. Han skal låne mit skrivebord en måneds tid indtil vi igen kun er 4 i afdelingen og der er så igen er skriveborde nok.

Spændende hvad han er for en fyr og hvor han vil føre afdelingen hen. Det er min 9. manager på 11 år… tør jeg tro, at det denne gang er en, der er lidt mere langtidsholdbar, så han kunne blive den sidste!?!

. . .

Nanna og jeg har været i plantecentret og kørte hjem med iGo fyldt med blomster og planter. Flest til hendes have. Jeg kan snart ikke have flere planter i min lille gård, men det blev alligevel til en flot hosta og hvide lavendler, som skal i krukker.

Clematisen blomstre, der er figner på figentræet, blåregnen, sommerfuglebusken og høstanemonen vokser i opskruet tempo… nu gider jeg så godt at vejret arter sig i weekenden, så jeg også kan være derude og nyde det.

Fredagens blæsevejr var kun positivt for elprisen, som på et tidspunkt i dag lå under 0 – ellers var vinden bare kold og irriterende.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *