Weekenden kort

Weekendens to-do liste blev mere omfattende end først planlagt og jeg er rasende godt tilfreds med indsatsen både inde og ude.

Hundene har været på lange tur i både skov og ved strand og i dag røg de så også i bad og fik vasket sand og saltvand ud af pelsen.

Irma er begyndt forårsfældningen og inden badet fik hun en grundig tur med børsten og det tror jeg kommer til at spare mig for en støvsugning eller to.

Jeg pønser lidt på, at de skal flytte ud af entreen og ind i værelset med adgang til gården.

Når de er alene hjemme og om natten.

Jeg vil helst sove med vinduer åben sommer og vinter, men da der ikke kan lukkes af ved trappen, har jeg følt mig tvunget til at holde vinduerne lukket om natten, fordi jeg har været bange for, at de skulle komme til at ligge i træk.

Et børnegitter må indkøbes – ret smalt, så det passer til døråbningen på 71 cm – så jeg kan lukke af til resten af huset, når de er alene hjemme. Ikke fordi de ødelægger noget, men min erfaring er, at hunde er tryggest på et begrænset område.

Weekenden har været skøn og jeg er kommet i mål med det jeg havde sat mig for.

Jeg er klar til endnu en uge i job cirkuset.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *