Det er januar

Lige så smuk og stille eftermiddagen var i mandags, lige så mørk, våd og blæsende var den i går.

Jeg holder af at komme ud i al slags vejr, men der er ingen tvivl om, hvad jeg foretrækker.

Arbejdslivet opfører sig lidt på samme måde. Omkring jul var der fredeligt og stille og straks det nye år begyndte sprang alle de besværlige kunder igen frem af hullerne.

Jeg vil ha’… synes at være den mest almindelige indgangsreplik i min lille it-biks. Og sjovt nok er det aldrig det firmaet har valgt som standard udstyr, de vil ha’. Det ligger så på mit bord, at få dem forventningsafstemte og det er ikke altid nogen taknemmelig opgave. Indimellem sker det, at nogen flegner helt ud… som om det er mig, der har lavet reglerne.

Nåmen der er også dem, der går ud af butikken med et smil og et ‘tak for god og hurtig service’ og så kan det heldigvis sagtens opveje de træls oplevelser.

Og selvom jeg aldrig ville indrømme det, så ved I sikkert godt hvilken type kunde, der fremover får den gode service og hvem der ryger i ‘den sorte bog’ 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *