Kald ham bare ‘Her Bobness’

Mine kolleger er samlet i dag til fælles afdelingsmøde i hovedstaden. Desværre kunne jeg ikke deltage, så jeg passede biksen, mens de andre hygger sig.

Jeg valgte at lukke afdelingen og arbejde hjemmefra. Jeg kan alligevel ikke bistå ved tekniske problemer og mit arbejde kan udføre hvor som helst jeg har adgang til en pc.

Bob har nydt den åbne dør til haven og det får mig til at ønske, at kunne være hjemme altid.

Vi har været omkring Dr. Dyr i dag. De to hanhunde jeg har haft, har været kastreret med god effekt og den overvejelse har jeg også gjort med Bob. Der er MEGET hanhund i den lille krop, som det – for alles skyld – ville være rart at få dæmpet.

Dyrlæge Mogens synes, at vi i første omgang skulle prøve en kemisk kastration – for at se effekten – og det er så det, der er sket i dag.

Ved en kemisk kastration føres en lille stav på størrelse med et riskorn ind under huden. Hvis hunden viser et positivt resultat af hormonbehandlingen, fungerer en rigtig kastration som regel på samme vis. Gør den ikke, har man fortsat en intakt hanhund.

Den fulde effekt vil først vise sig om nogen tid, så det er ikke fordi den allerede virker, at han er gået kold i kurven.

Gad vide om han ikke får ondt i nakken af at at ligge sådan..?

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *