Den første

Jeg har bemærket, at det er ret populært at fotografere sin baby med sådanne præfabrikerede milepælskort: “i dag er jeg 8 uger”, “i dag smilede jeg for første gang” og hvad der ellers står på kortene.

De findes (selvfølgelig) ikke til hundehvalpe, men det skal ikke forhindre mig i at fejre Bobs små successer.

I dag er det længste han har været alene hjemme og selvom jeg kiggede rigtig godt efter kunne jeg ikke se den mindste lille tissetår i entreen. Og det er ikke fordi, at han ikke har været vågen i løbet af dagen. Jeg har holdt øje med ham på overvågningskameraet.

Det er ikke sådan at han med ét er fuldstændig renlig – skal han, så skal han – blæren er ret lille, men det er alligevel en stor dag.

I skoven passerede han en stor hestepære… gik et par meter før duften ramte næsen og så vendte han om. Den skulle alligevel undersøges nærmere.

Den første hestepære… også en milepæl 😉

One Comment

  • Karin

    Den første hestepærer, den første ko kage, pyha du må og skal være kreativ, der er vildt mange kort i den bunke. for diverse milepæle.
    Yngste fik dem til første fødte. Hun “glemte” Det første af alting billede efter bare få dage, og tiden blev brugt til meget andet ved nr. 2. Heldigvis er der mange andre dejlige billeder.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *