Sort og sort

Jeg foretrækker sort tøj, men har endnu tilgode at strikke i sort.

Nu skal det være.

Nye briller og et godt lys, så må det kunne lade sig gøre at forvandle indkøbet af Peer Gynt og mohair til en sweater.

Peer Gynt fra Sandnes er ny for mig, men har været på markedet siden 1938, så det må være en velafprøvet kvalitet. Præcis som tidens yndlingsgarn her på matriklen – Rauma Finull – er også Peer Gynt et 100% norsk uld produkt.

Der er så fint med alle de nye garner, men ren uld med alle dens fine egenskaber i behold, kan altså noget.


Jeg har reklameret over mine knap 10 måneder gamle LaCrosse gummistøvler, som er sprækket, så jeg får våde fødder. Det er støvler til kr. 700… de bør sørme kunne holde til at blive brugt. Heldigvis var boozt.com enige og jeg får mine penge retur.

Hunter er jeg færdig med, Ilse Jacobsen ligeså og nu LaCrosse. De eneste jeg har været rigtig tilfreds med har været Le Chameau, som er enormt holdbare, men jeg har også brug for et par korte røjsere, som er lige til at hoppe i.

Denne gang har jeg købt H2O – også sorte – så må vi se, hvad de kan.

4 Comments

 • Ilse Lausten

  Hej Mette
  Jeg har et par korte støvler fra Seeland. Har haft dem i rigtig mange år, kan end ikke huske hvor mange. Bruger dem både vinter og sommer og har stadig ikke revner i dem. Dog er sålen nu begyndt af gå i stykker, slid efter mange traveturer. Har stadig varme og tørre fødder, og skal nu se om jeg kan finde et par igen. Det er købt i en forretning med jagt og fiskeri butik. Den eneste fejl er, at det ikke er af den letteste slags, det skyldes nog, at sålen er tyk og så er de af rigtig gummi.
  Mange hilsner fra Ilse

 • Mette L

  Jeg har et par Tretorn, købt på Tretorns egen svenske hjemmeside en gang i tidernes morgen. De findes så ikke mere, nok fordi de er ualmindeligt svære at få på, selvom de har en lille lynlås på indersiden, men de sidder også ualmindeligt godt og er til at gå i 🙂

  • Mette

   Det var også en mulighed, som jeg slet ikke har kigget på. Nu må jeg se hvad H2O kan – så kan det være det bliver Tretorn næste gang. Jeg kan se de har mange korte modeller.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *