Konspirationsfolket har ordet

Har du set de 4 programmer på DR2, hvor man giver 4 konspirationsteoretikere ordet og muligheden for at lave deres eget program og fortælle os alle sandheden om et valgfrit emne? De vælger at dykke ned i, hvad der forårsagede nedlukningen i marts 2020.

Du kan se udsendelserne her – det er spændende at møde mennesker, som tænker så meget anderledes.

De her 4 vil ikke Corona testes, vaccineres, bruge mundbind, holde afstand eller i det hele taget anerkende at Corona er noget, som vi behøver at bekymre os om.

Jeg har intet problem med, at man forholder sig kritisk til det man hører, ser og læser – det gør jeg selv, men jeg accepterer også, at jeg ikke forstår alt og derfor lytter jeg og har tillid til dem, som formodes at vide bedst.

Modsat mig, har de her 4 og deres ligesindende gennemskuet det hele. De har læst en lille ting her, en anden der, og så lagt de ting sammen som den endegyldige sandhed.

I samme udsendelser bliver man i øvrigt også oplyst om, at demokratiet ikke eksisterer i Danmark – det er Dronning Margrethe, der bestemmer ALT! Sammen med Bill Gates.

Og at du kan få en nøgle til at hænge fast på vaccinations indstikstedet!


Til morgen blev jeg orienteret om, at en fælles blogger-veninde er død. Jeg blev lidt rystet da jeg besøgte hendes facebookside og erfarede, at hun døde af/med Corona. Hun var stærkt modstander af at blive vaccineret og delte både på Facebook og Twitter en masse konspirationsteorier. Hun skriver, da hun for 3 uger siden fortæller, at hun er smittet: Det positive, er at når det her er overstået, så er jeg naturligt vaccineret. To be continued….

Der blev så ingen fortsættelse.

Hun var på min alder. Det er tragisk og jeg påstår ikke, at hun kunne have levet i dag, hvis hun havde ladet sig vaccinere, men måske havde hendes odds alligevel været bedre.

5 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *