Fra Hals til Cold Hawaii

Det var ikke meget Hawaii over Klitmøller da jeg ankom tidligt på eftermiddagen. Jeg endte med at spise min medbragte mad i bilen, mens verden stod i et med voldsom regn, lyn og torden.

Klitmøller er en lidt spøjs by som ser ud til at være befolket af gamle fiskeren og langhårede surfertyper, som virker ret fremmedartede i den lille fiskerby. Fiskerne renser fisk og koger krabbeklør og ser nu ikke ud til at lade sig mærke af den slags moderne pjat.

Så holdt regnen op og jeg sidder på toppen af verden med den vildeste udsigt over Vesterhavet.

Jeg venter på Nanna, som er på vej. Madbaren gør klar til langbordsmiddag og testshow med Lars Hjortshøj, som jeg lige har set ankomme.

Det bliver et par gode dage. Det er jeg ret sikker på.

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *