Dagen derpå

Hvor er det ærgerligt, at de ganske få episoder, som skæmmer billedet af karvevallet i Aalborg er det, der fylder overskrifterne i dagens aviser.

Politiet har noteret knap 50 personer med stoffer på sig i løbet af dagen, udskrevet ca. 150 bøder à 1500 kroner til folk for at tisse på gaden (at de gider) samt sat tre i detentionen for vold. Men når 70.000 mennesker fester i byens gader og alkoholen fra morgenstunden flyder i store mængder, så SKAL der ske noget.

Jeg synes ærlig talt, at det er i småtingsafdelingen, men kender også godt typen, der sidder hjemme ved forstadsmorgenbordet og øffer over, at det da også er forkasteligt med alle de fulde mennesker og alt det svineri…

De skulle i stedet prøve at tage ind til byen og opleve festen på tilskuerrækkerne.

Det er den gladeste fest.

Unge mennesker fulde af smil, kram og kærlighed.

4 Comments

 • Lone G

  Jeg er helt enig, Mette….de skulle selv opleve den, det er svært ikke at blive grebet af hele stemningen – selv om man “bare” er tilskuer 🙂 Flot og imponerende optog….og flot at det kan samle så mange mennesker hvert år.

  • Mette

   Det er helt vidt – folk kommer fra hele landet, ja sågar fra udlandet for at deltage.

   Lad bare de sure sidde og mukke – hvis ikke man kan glædes på andres vegne, må man være et fattigt menneske.

 • Helle

  Det er den fedeste fest – som jeg er for gammel til at deltage i (måske) – og så kan vi jo lige nævne, at karnevallet får regningen for oprydningen. 🙂 så mig kan det ikke hidse op.

  • Mette

   Hvis du har set mine billeder vil du se flere deltagere, der er godt oppe i årene – man kan jo deltage i paraden og så stoppe festen der 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *