Eksamen

Jeg synes du sagde den ingenting kunne…

Sådan faldt ordene fra censor til træner da Bob og jeg steg ud af bilen og Bob faktisk fulgte mig og satte sig da han fik besked om det.

Det generer og nager en lille smule mere end jeg vil være ved, at de har talt om os på den måde… jeg synes faktisk, at vi gør det ok, racen og betingelserne (vinterkulden) taget i betragtning.

Bob bliver aldrig nogen lydighedschampion, men jeg er ret tilfreds med, hvor lang vi er kommet.

Vi er dog ikke mere umulige end at vi har fået lov at fortsætte på unghundeholdet også (:

Jeg havde misforstået aftenens koncept. Det var ikke os (hunde og hundefører), der skulle vurderes, men derimod trænerens undervisning og Bob er dermed hverken dumpet eller bestået, men bare stemplet som den, der ingenting kan.

HRMPF!!!

6 Comments

 • Helle K.

  Pyt – han bliver vel ikke fjernet fra hjemmet, hvis han ingenting kan? Bare du og Bob er glade, så er alt godt 🙂 Jeg er heller ikke altid skide lydig – jeg synes faktisk, at lydighed er lidt kedeligt.

 • Dorthe

  Stort tillykke ?Er også sikker på I bestod til et flot 12 tal.
  Da jeg og Bertha startede på et nyt trænings hold, skulle træneren lige se hvor meget vi kunne. Og da vi var færdige, sagde han Bertha er rigtig dygtig og kan komme langt……men dig skal der arbejders en del med ??

  • Mette

   Ha ha måske er det også udfordringen i vores lille pardans 🙂

   Der er så mange forskellige indlæringsmetoder og alt det, som jeg har med mig fra tidligere i DcH, du’r ikke her. Og så er det skuette nemt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *