Hjemme bedst

Der er rigtig meget godt at sige om vores hovedstad… men efter tre dage derovre og i tusindvis af skridt i benene blandt lige så mange tusinde mennesker er jeg altså glad sunket ned i sofaen langt heroppe i det tyndt befolkede Nordjylland.

Der følger sikkert både flere billeder og mere tekst… når jeg lige er landet igen.

11 Comments

 • Mette L

  Det er jo derfor, jeg skynder mig hjem, hver gang jeg har fri, selvom det der ligger lige ved siden af min arbejdsplads. Men der er bare for mange mennesker.

  • Mette

   Det er helt vildt når man kommer fra det tyndtbefolkede Nordjylland. På den anden side er sådan en storby jo også charmerende med alle dens muligheder, men bo der, det kunne jeg ikke.

   • Mette L

    Der er dejligt fredeligt og masser af luft, her hvor jeg bor – 9 km. fra Rådhuspladsen. Okay, jeg kan se, når naboen er hjemme, men det kan du vist også 🙂 Men det er også kun det, der gør, at jeg klarer at skulle ind i rotteræset hver dag, og det, at jeg er A-menneske, og kan tage metroen sammen med de tidlige og stille håndværkere. En time senere, så står man som sild i en tønde. Det eneste, jeg mangler, er noget ordentligt hav i nærheden.

 • Dorte

  Der er filme også mange mennesker 🙂 går ud fra, det er Strøget – de små sidegader/parallelgader er vist mindre “trængselfulde” tror jeg 🙂 personligt HADER jeg Strøget.
  Velkommen hjem igen

 • Karin

  Når jeg ser sådan et billede tænker jeg ofte på hvorfor der aldrig er blevet indført en form for vigepligt for fodgænger, især ved trængsel.
  Som bilist er der jo særregler ved trængsel, ved overhaling på 3 sporet vej. Er det kun 2 biler overhales der venstre om. Men ved trængsel hedder det følg strømmen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *