Guf mellem kuglerne

Det var ikke på sommerferielisten, at Tversted skulle besøges to gange, men så mistede jeg mine dyre solbriller et sted deroppe på min første tur. Det var en streg i regningen og ødelagde hele den gode oplevelse turen have været.

Heldigvis reagerede folkene på Lykkegård på min henvendelse. Mine briller var blevet fundet på p-pladsen.

I dag tog jeg mureren med nordpå for at hente dem. Efter at have været isoleret med sit speciale i et par måneder trængte han til at blive luftet. Han fulgte pænt med på Lykkegård og hos Isager Garn, som jeg naturligvis måtte besøge igen – denne gang lidt bedre forberedt.

Vi endte på en bænk ved ishuset med hver vores vaffel is. Han med 5 kugler, flødebolle, softicetopping og guf mellem kuglerne. Jeg langt mere beskeden.

Isen kunne på ingen måde måle sig med den vi får i Ryå eller Vebbestrup, men selskabet er i særklasse noget af det bedste, der fås.

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *