Indoor og outdoor typen

Det blev en morgen lige efter mit hoved, kold og stille.

I stedet for blot at gå en lille morgen luftetur i byen, blev det skønne vejr udnyttet til en lang og meget tidlig tur i Trekantskoven. Solen var kun lige stået op og fuglene sang fornøjet.

Skovbunden har fortsat ikke kunnet optage alt det vand vi fik i februar og i kulden er skovstierne omdannet til skøjtebaner. Man kan kun bevæge sig gennem skoven off-road og hunde elsker det… de springer rundt, over og under væltede træer og hen over tuer.

Det er to meget forskellige hvalpe jeg har fået.

Bob var meget forsigtig, afskyede kulden og ville helst være inde. Irma er frygtløs og vil helst være ude uanset temperatur.

Bob er fortsat kuldskær. Han vil gerne ud i haven, men så snart han har tisset vil han gerne ind i varmen. Irma er ikke til at drive ind.

Hundetræningen søndag formiddag er aflyst de næste 2 uger. Om vi nogensinde får gennemført de ti x træning, der er planlagt og betalt for, er efterhånden lidt uvist. Om ikke andet har det den fordel, at vi kan være heldige at skulle gennemføre i bedre vejr end det vi startede ud i.

Ligesom med skolebørnene er der forberedt noget online undervisning og søndag bliver der lagt øvelser ud, som vi kan muntre os med i den kommende uge.

3 Comments

 • Mette

  Corona kunne vi godt have undværet, det kan vi sagtens blive enige om. Det er jo en ren katastrofe for rigtig mange mennesker og for vores samfund.

  Kan du ikke sætte hørebøfferne direkte i pc’en udenom docken. Måske kunne det hjælpe. Jeg er fx. nødt til at sætte netstikket i pc’en og ikke i docken ellers insistere den på at køre trådløst.

  It og gamle biler skal man holde sig fra 🙂

  • Mette L

   Hmm. Jeg har faktisk hørebøfferne direkte i pc’en, mens jeg har webcam i docken. Måske skulle jeg teste, hvad der sker, hvis jeg sætter webcam i pc’en. Jeg har også indgange i skærmen, men det virker slet ikke. Og ja, gamle biler har vi droppet for flere år siden, men IT kan vi ikke rigtigt arbejde uden efterhånden…

 • Mette L

  Jeg er også ved at være klar til minimum 2 ugers hjemmearbejde. Og efter en par (okay, mange) uger med en meget overfyldt kalender, så er det faktisk kærkomment (selvom baggrunden nok godt måtte være en anden end corona). Det eneste, jeg slås med, er, at mit webcam insisterer på at styre lyden også, så jeg kan ikke skype med hørebøffer på, når det hele er koblet på docking-stationen. Min arbejdsplads skriver, at de kommer med en “kom-godt-i-gang”-vejledning til skype i næste uge. Jeg er bare ikke sikker på, at den omfatter mit problem. Det hele virker hver for sig, bare ikke samlet (skumle, skumle, skumle). Men så kan jeg jo med ro i sinden afslå at skype, så jeg kan sidde og tale i telefon med morgenhår og rod i baggrunden 😀

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *