Første feriedag

Vi er i uge 30 og fortsat i skolernes sommerferie At man på dette tidpunkt kan finde en strand som er fuldstændig mennesketom, er jeg ret imponeret over.

Vi fandt den oppe syd for Hirtshals, der hvor Liver å løber ud i havet. Jeg kan læse mig til, at det er en naturiststrand og måske var det bare for koldt for naturisterne i dag.

Bunkerne ligger drysset hele vejen langs kysten og på Kærsgård Strand ligger der også stadig rester fra 2. verdenskrig.

Irma forsvandt ind i en af dem, mens Bob, der er knap så frygtløs, pænt ventede udenfor.

Havet ude mod vest er for vildt for de små franske, men Liver å bød på afkøling af de varme kroppe.

I Hirtshals så jeg Smyril Line lægge til kaj og da jeg kom hjem kunne jeg læse på Facebook, at Rikke skulle mod Færøerne i dag – jeg tænker, at hun befandt sig meget tæt på – hvor ærgerligt, at jeg ikke vidste det.

Fra Hirtshals kørte vi mod øst og opdagede at Isager Strik lå lidt uden for Tversted. Marianne Isager stod selv i butikken og det var lidt sjovt både at se fårene og kvinden bag 🙂

Jeg købte selvfølgelig lidt garn med hjem. LIDT. Det var svært fristene at stå mellem alt det lækre uld og de fine modeller, men uforberedt som jeg var, nøjedes jeg med at købe garn til en lille islænder til mormorkassen.

På turen lykkedes det mig, at miste mine solbriller, som er med styrke. Jeg har skrevet til et par forretninger jeg besøgte i håb om, at jeg har forlagt dem eller nogen evt. har fundet dem på p-pladsen og indleveret dem, men foreløbig er der ingen gevinst.

Det blev første udflugt i denne ferie. I morgen og mandag holder jeg mig i nærheden af matriklen. Mureren skal aflevere sit kandidatspeciale mandag og jeg står stand by med layout hjælp.

One Comment

  • Rikke

    Uhh, jeg synes altså også det ville have været fedt at mødes med dig i Hirtshals, men jeg var nok en anelse stresset pga Jollys knækkede tand. Men vi må se om ikke det skal lykkes for os engang at få alle vores buller samlet på en stor strand 😊

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *