Fredagsfri

Ugen peakede fredag med en fridag, et besøg hos frisøren, nye briller og frokost med Poden.

Håret blev klippet og farven frisket op med en skyllefarve for at få de kølige toner frem i det grå. Det må have gjort en forskel, for et besøg kort umiddelbart efter hos en guldsmed resulterede i et: hvor er dit hår altså flot 🙂

Jeg mødtes med Poden hos Profiloptik så hun kunne hjælpe mig med at vælge et brillestel. Det var ikke mange jeg prøvede for det første jeg havde fat i viste sig, at være det absolut bedste til mig og det jeg endte med at vælge. Det er mit tredie Lindbergstel. Har man først haft sådan et par tror jeg det er svært at vænne sig til noget andet. Mine skærmbriller er sådan et stift stel og dem ville jeg nødigt gå med hele tiden.

Mine tidligere stel har været sådan nogle som man knap ser i ansigtet og jeg besluttede, at jeg denne gang skulle være lidt mere modig. Med alderen og det grå hår er jeg blevet så farveløs og et par mørke runde briller skabe lidt karakter i ansigtet.

Jeg glæder mig til, at de kan hentes om et par uger.

Frokosten blev spist på en af Aalborgs cafeer. Udendørs. Fish and chips til mig og sandwich til Poden.

Det blev den dejligste start på weekenden.

3 Comments

  • Susanne

    Tillykke med de nye briller.
    Ligner præcis dem, jeg fik for en måned siden – man går aldrig galt med Lindbergh stel👍🙂 og jeg valgte netop det stel for at få lidt farve og kant – mine er matsorte med tynde matte guldstænger

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *