Dagen derpå

Efter tjenestefridagen i går er jeg glad for den ekstra fridag jeg tillod mig at tage i dag.

Det blev en lang dag i går med gæster stort set hele dagen – både hundene og jeg trængte til en dag – bare os – mig for at lade batterierne op og hundene til geare lidt ned.

De blev begge sendt til afkøling på et tidspunkt i går… alle de mennesker… Bob lignede en, der var ved at få et hjerteanfald på et tidspunkt. De kølede af i det store bur og selvom min kollega var her på det tidspunkt hørte vi ikke en lyd fra dem i et par timer – måske nød de ligefrem selv at tage en lur ovenpå al den opstandelse gæsterne førte med sig.

I morgen er det tilbage på hjemmekontoret – to dage og så er det weekend. Det gider jeg godt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *