Der er nogen, der siger det snart er jul

Det her uge har bestemt ikke været en optakt til juleferien, der har virket befordrende for julestemingen.

Den første uge af januar starter omkring 70-75 nye medarbejdere. De 55 af bestillingerne er kommet i denne uge. Vi har simpelthen ikke hverken tid, hænder eller udstyr nok. Tonen er negativ, træt og opgivende. Vi er allesammen frustreret og kede af, at vi ikke kan levere til tiden og give de nye medarbejdere en god start i firmaet.

Indtil videre holder jeg fast i mine to fridage i næste uge – men om de bliver inddraget ved jeg ikke. Nogen af mine kolleger er blevet bedt om at møde op trods planlagt julefridage.

Kantinen forsøgte ellers deres bedste at pynte på den manglende julestemning. De havde sørget for stort julemarked med alt hvad hjertet begærer at julelækkerier. Jeg har ryddet ud i fryseren og i morgen fyldes den med hjemmelavede sager til julefrokosten.

Dagen bød også uddeling af årets julegave.

Engang var det en begivenhed, der fandt sted i kantinen. Vi (uddelerne) var iklædt nissehuer og krydsede hver enkelt af på en liste… samtidig var der servering af gløgg og æbleskiver mens man hyggede sig og pakkede årets overraskelse ud.

I dag står vi i lange køer med en stregkode i hånden og henter en forudbestilt gave… og julen er på ingen måde synlig.

I morgen – når jeg stempler ud – skal den manglende julestemningen have et los i r****.

Der skal brage julemusik ud af højttalerne og dufte af jul fra køkkenet indtil den har indfundet sig.

One Comment

  • Catarina

    Håber virkelig at du får lov til at holde dine fridage og dermed en dejlig lang juleferie hvor du ikke skal tænke på arbejde og alt det I skal nå. 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *