Ugen kort

  • Den lille purk, der skal puttes i Anker trøjen var i går en uge gammel. Han blev født en hel måned for tidligt, men med en vægt og længde som en baby født til normal tid. Han kan sikkert ikke passe trøjen før til efteråret, men jeg tænkte, at sommeren ikke er til uld, så jeg strikkede den i en 3-6 måneder. ‘Farfar’ kommenterede: jeg ved ikke, hvad jeg havde forventet, men i hvert fald ikke så fint et sæt. (der var også hue med)
  • I den anden ende af livet befinder mine forældre sig. Min svært demente mor blev sidste lørdag alvorligt syg med lungebetændelse og meget høj feber. Det ser ud til, at hun er sejere end en lungebetændelse og er nogenlunde på højkant igen.
  • Efter en smule sværslag, hvor jeg var ved at tro, at chefen ville stille en kæp i hjulet for min sommerferie, fik vi forhandlet os frem til en løsning så Poden og jeg kan besøge Berlin.
  • Flybilletterne er booket. Vi skal en tur omkring Amsterdam først. Turen sker med KLM hele vejen, så jeg håber da, at de fører vores bagage igennem. KORREKT igennem. Måske ville en tandbørste og et par rene trusser være godt at have i håndbagagen.
  • Bob er tilbage for fuld udblæsning efter at have forstuvet sin ene forpote under leg.
  • Garnet er trimmet. En del. Jeg glemmer, at blive klippet og pludselig er det langt mere end skulderlangt.
  • Også græsset er trimmet. For første gang i år. Plæneklipperen var til et serviceeftersyn og er nu klar til at køre adskillige kilometer det næste mange måneder.
  • Vi har haft to cifrede varmegrader og de sidste morgener har jeg skrabet is af bilruden. Det er nyt for mig, men jeg skal køre først om morgenen og derfor må iGo holde udenfor carporten.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *