Fem af de gode

  1. Mit nye kamera blev leveret allerede dagen efter bestilling – super service fra Goecker. Jeg har ikke haft så meget lejlighed til at afprøve det endnu, men kan allerede konstatere, at hastigheden på autofokus er stærkt forbedret og at lukkerlyden bare er blevet så lækker – og stille.
  2. Når jeg går hjem i morgen ser jeg frem til 5 fridage.
  3. Island har endelig været i stand til at levere garn og med over en måneds forsinkelse er jeg nu i gang med Hanne Rimmens design Kristtjørn i Lett Loopi. Garnet var ‘gyldent’ på billedet, men i virkeligheden mere grønligt – den gør intet, for farven er ret fed.
  4. Hals og nabobyen Gandrup har haft NUL konstaterede smittede med Covid-19 de sidste 7 dage
  5. Så var der ikke flere

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *