Mens jeg venter

Jeg havde stor lyst til at strikke en af Hanne Rimmens smukke sweatre i Lett Lopi.

Jeg fandt et sted, hvor det så ud til at de havde garnet på lager, men blev kort tid efter bestillingen ringet op – de farver jeg have valgt var udsolgt (måske udgået) – og det sammen var alle de alternativer jeg kunne finde på.

Min bestilling er sat på hold og så må vi se om det kan lykkes, at få de rigtige farver hjem.

Det bliver simpelthen for mærkeligt at strikke flere vanter, så mens jeg venter vil jeg strikke endnu en Sweater no. 9.

Jeg har allerede en i Okker, strikket i originalgarnet. Denne gang har jeg bestilt uldgarn fra Hjelholts Uldspinderi på Fyn i den der grå farve, der matcher håret så smukt og som jeg aldrig går fejl af 🙂

4 Comments

 • Karin

  Der er så mange ting der pt er i restordre. Min datter mangler nye løbesko, alt er udsolgt i hendes størrelse, hun må vente til foråret. Og ja, hun kunne jo bare købe de billige i Bilka, men de sko hun gerne vil have, skal kunne løbe på asfalt, i skoven og tåle muddergrave etc. hun løber OCR løb, det samme gælder for Svigersønnen, han var tidligere Trail løber, men grundet arbejdsbetingede skader (brolægger) er han begyndt med MTB, der er både tøj, sko, dele til cyklerne, nye cykler i restordre, nogle ting frem til efteråret 2021. Det skyldes måske samme interesse som for det at strikke, ligge puslespil etc. som 2020 bød på.
  Bare en tanke. Krydser fingre for det går lidt hurtigere for dit garn.

  • Mette

   Vi oplever der samme på it-udstyr i firmaet. Web-cams f.eks, som bruges i stor stil ved hjemmearbejde, har vi ventet på i 3-4 måneder. Det betyder så at lageret tømmes samme dag vi får varene hjem og så har vi igen ingen.

 • Liselotte

  De islandske garner er snart at betragte som det rene guld, Mette. De kan simpelthen ikke levere. Jeg tror, at vi er mange, der venter på nye forsyninger, så vi kan komme i gang med at strikke tykke vinter-sweatere, selvom der ikke er udsigt til, at de for alvor bliver brugt i den nærmeste fremtid alligevel. Jeg savner sne, som du nok kan læse 😉

  Du skal i gang med et smukt alternativ, kan jeg se 🙂

  • Mette

   Det giver så meget mening – ingen steder har jeg kunnet finde de farver, som jeg ønskede mig og det viste sig så også at være for godt til at være sandt, at dene butik havde på lager. Jeg må væbne mig med tålmodighed – måske bliver det en vinter2021 sweater 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *