Okker gokker

Den blev så fin min okkerfarvede sweater.

Ribben i halsen ser så skide elegant ud på billedet af modellen, men når man nu ikke har svanehals går det elegante fløjten.

Jeg har derfor lagt den dobbelt og den løsning er jeg ret tilfreds med.

Jeg har lovet Nanna en Copenhagen Cardigan og ville gerne strikke den i originalgarnet.

I dag var jeg derfor i Design Værkstedet på Boulevarden i Aalborg. Der var 25% på ALT garn torsdag, fredag og lørdag.

De havde ikke den farve Nanna ønskede sig, men jeg bestilte og betalte og fik dermed også de 25%. Fin service synes jeg.

Indtil det lander har jeg kastet mig over restestrik.

Hos både Anne og Liselotte har jeg se de fedeste stribede halstørklæder og sådan et har jeg slået op til. Jeg forestiller mig, at de to garvede strikker har en restebunke en del mere omfattende end min, men har jeg ikke rester nok, så kan det blive et resteprojekt, der kan vokse over længere tid.

4 Comments

 • Venterpaavinblog

  Lækker farve?
  Og godt tip; det må jeg næsten lige sende videre til min moar. Hun erhverver sig godt nok det meste, fra søster K’s smukke garnfarvnings biks, men mon ikke, hun kunne fristes.

 • Liselotte

  Jeg er helt sikker på, at dit halstørklæde kan få lov til at vokse langsomt, men det vil også være smukt i færre farver, så jeg hepper allerede – og god weekend til dig 🙂

  • Mette

   Det er skønt tv strik – rundt og rundt og rundt, så det vokser allerede støt selvom jeg har valgt garn, der passer på pind 3 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *