Fetch, Felix!

Sommerferien lakker mod enden. Tilbage er snart kun en almindelig weekend og sådan en er væk før man har blinket med øjnene… det ved vi jo.

Af mange årsager fik jeg ikke helt fyldt dét i ferien, som jeg gerne ville, men jeg har holdt fri, ikke skænket jobbet mange tanker og det er vel et eller andet sted det primære.

965A2272

Jeg havde inden ferien lidt planer om at bruge nogle dage på at udforske det Sønderjyske, men er ikke kommet længere sydover end Skørping!!!

Igen i dag kørte vi Peter på job i skoven dernede.

965A2266

Vi benyttede selvfølgelig lejligheden til endnu en tur omkring – og for Lillebrors vedkommende i – Store Økssø.

Mange svømmeture efter lige så mange pinde… hver gang med lige stor begejstring.

965A2269

Jeg er ked at måtte meddele det, men jeg bemærkede, at efterårsfarverne så småt begyndt at vise sig i skoven. September ligger ikke langt væk og før vi får set os om, taler vi om æblehøst og efterårsstorme.

Sommerferien varer tre dage endnu. Jeg kunne godt nå en tur længere sydpå end Skørping 🙂

2 Comments

 • Rikke

  Kender det alt for godt, det der med at ferien er brugt op inden man næsten synes den er begyndt. Min slutter også nu, og med masser af planer der ikke blev til noget. Men 3 uger uden at tænke på jobbet, afslapning i haven og dage hvor jeg ikke har lavet andet end at gå tur med hundene, lytte til en lydbog og strikke/hækle et par trøjer. DET kan man da kalde at koble af ?

  • Mette

   Jeg blinkede lige med øjnene og nu er det søndag.

   Jeg har, lige som du, nydt det og er egentlig klar til igen at bide skeer med hverdagen. Vi er jo heldige at have noget at holde fri fra 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *