Så blev det afsløret

Efter afslutningen på rødkløver projektet og efter at have fået den ægte vare med hjem kan jeg nu konstatere, at jeg har været i placebo gruppen.

FY FABIAN den rigtige version smager hæsligt og ligner muddervand (det var den pæne formulering).

Placeboekstrakten smagte som saftevand ved siden af.

Nu er det røget i køleskabet og så må jeg se om det glider bedre ned når det er iskoldt.

Som en også skrev i en kommentar på gårsdagens indlæg, så skal der virkelig være en effekt før det bliver noget jeg indfører i min daglige kost – og det har jeg nu 4 x 2 liter ekstrakt til at finde ud af.

Det var været en lang dag med transport, undersøgelser, spørgeskemaer og ventetid så aftenen bliver stille.

3 Comments

  • Mette

    Den er så forskellige fra placeboen, at jeg troede den var dårlig, og åbnede derfor endnu en karton – den så ligesådan ud. Jeg havde forventet en langt større lighed mellem produkterne.

    Jeg skal prøve at huske at spørge om formen på produktet har indflydelse på effekten 🙂

  • Mette L

    Ja, det er da godt nok noget af en forskel. Så heller i kapselform med pulver i kapserne. Det kan man ikke smage. Men det tilføjer jo en ekstra dimension: virker dit plumrevand bedre end det pulver, der er i mine kapsler? Det svarer de nok ikke på, når du får resultaterne.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *