Så gik der tid med det

Klokken 7:30 kørte en fuld lastet VW UP ‘Move’ ud af min indkørsel. Lastet med alle de ejendele Poden har brugt mens hun har boet her og ca. kl. 14 fik jeg meldingen om, at alt andet også var flyttet og båret op på 3. sal.

Det bliver en rigtig fin lejlighed og jeg glæder mig til at se, hvordan hun får sig indrettet. Sjovt og farvestrålende forventer jeg.

Efter en kop kaffe og noget morgenmad tog jeg arbejdstøjet på. Jeg har pottet om, slået græs, klippet kanter, gravet lidt i forhaven, støvsuget, vasket gulv, gjort badeværelset rent, ordnet nye badeforhæng og vasket tre maskiner tøj som senere blev pillet ned af tørresnoren og lagt sammen… inden jeg kl. 16 synes, at nu kunne det være nok for en dag.

I morgen skal jeg besøge min far, aflevere en masse affald på genbrugspladsen, hente sommerdæk i skuret, køre P på job i Skørping og lufte Bob i den Jyske Skovhave, hvor jeg håber, at der er nogen at lege med.

Det var så vist også en weekend, der var godt brugt…

2 Comments

 • Karin

  Det bliver så godt for Poden. Og spændende med indretning etc.
  Dejlig dag du der har haft, og en lige skøn dag i sigte, ikke meget tid du har brugt på ingenting.
  Fik lige brug for at trække på smilebåndet. Den nu snar 4½ årig barnebarn, har mange meninger, udtryk etc. Spørger vi ham om hvornår han stod op, så er det altid halv otte, eller som du skriver kl. 7.30.
  God hverdag og arbejdslyst.

  • Mette

   Poden motto er ‘Don’t be afraid to sparkle’ og det bærer hendes hjem præg af. Det er pudsigt og farvestrålende 🙂

   Det er herligt med de unger. Da min ene niece have lært klokken var det altid noget med CIRKA 3 minutter i 8 eller CIRKA 7 minutter over 10. Meget præcise angivelser men altid med et cirka foran 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *