Fem på en fredag

1

Håret er blevet klippet… men kun ganske lidt. Inden besøget lod jeg mit eget Mads & monopolet råde og stemning var for at lade håret vokse sig længere. Det vokser som blev det betalt for det og inden længe er jeg nordjyllands svar på Gun-Britt. Eller noget.

2

Jeg har booket færgebilletter til en lille tur til det svenske til Poden og jeg. Selvom vi skal til London senere på året, skal vi alligevel en tur over Kattegat. Ganske som vi plejer.

3

Lørdag får jeg besøg af Jack – en fin lille fransk bulldog – og hans menneske. Jeg glæder mig til en trave en lang tur langs stranden, igen iført hund.

4

Jeg har besluttet, at glemme de Bull Terrier hvalpe i Kalundborg. For de første har jeg ikke pengene lige nu og for det andet synes jeg ikke, at jeg er klar til hundehvalp. Er du i tvivl skal du lade være. Og det er hvad jeg har tænkt mig at gøre. Eller rettere ikke gøre. Punktum.

5

Så var der ikke flere…

One Comment

  • Deborah

    Det synes jeg lyder godt. Det hele! Og den med at være i tvivl, den bruger jeg også, og det er en god regel i mit univers. Rigtig god weekend.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *