Farvel og tak

Tak for input i går både i kommtarfeltet og de der kom bagom.

Jeg har surfet rundt og har kontaktet to forsikringsselskaber for at indhente tilbud på mine forsikringer. Så må vi se, hvad de vender tilbage med.

Jeg er stadig oprørt over at blive blacklistet og blive betragtet som en dårlig kunde hos Tryg for at benytte den ydelse jeg har købt og betalt for. Vi sælger dig en forsikring, som dækker i tilfælde af skader, men du må bare helst ikke bruge den!

Forsikringssager på en hundeforsikring beror på behandlinger hos en dyrlæge. Det er jo ikke fordi man udviser risikoadfærd og for min hunds skyld havde jeg da meget gerne undgået de behandlinger.

Jeg må videre og siger farvel til Tryg efter at have været tilfreds kunde der i mange år.

2 Comments

 • Lone Nielsen

  For to år siden tjekkede jeg findforsikring.dk og fik tre tilbud hjem. Jeg valgte det bedste (almindelig brand) og sparede ca 5000 kroner årligt. Jeg have på det tidspunkt to hunde med ansvarsforsikring, og derudover ansvar på bil, hus, brand, indbo, ulykke mv. Jeg lovede mig selv, at det ville jeg gøre med et par års mellemrum.
  Jeg fik desværre god brug for hundeforsikringen. Min gamle hedengangne hund lavede en større skade og den blev dækket uden problemer.

 • susanne

  Jeg prøvede noget ligende med samme selskab for år tilbage. Vi var 2 voksne, 3 teenagere, en hund, hus og bil = mange forsikringer.
  Også nogle skader jo, teenagere med cykler, mobiler, stor hund og gammelt hus…… Jeg havde den holdning, at når man nu betaler for forsikringer, skal man jo også bruge dem når de dækker – hvilket vi jo i hvert enkelt tilfælde forhørte os om.
  På et tidspunkt fik vi brev der varslede stigninger og dårligere vilkår. En bekendt, der var i brancen fortalte at det var typisk, fordi de ville af med os. Så vi skiftede også til andet selskab og jeg kan stadig forarges over at blive straffet for at bruge en forsikring man har købt for at sikre sig. 🙁

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *