Black listet

Bob og Irma er både syge- og ansvarsforsikret hos Agria. De har netop forringet betingelserne og sat den årlige præmie 1700 kr. op. Det giver god mening. Eller noget!

Det synes jeg er en voldsom prisstigning, så jeg satte mig for, at jeg ville indhente tilbud andre steder.

Jeg valgte at ringe til Tryg, hvor jeg har mine andre forsikringer.

De kunne kun tilbyde mig en ansvarsforsikring.

Nå, har I ikke sygeforsikringer mere? spørger jeg. Jo, svarer manden, men du har brugt den for meget på din gamle hund, så vil kan ikke tilbyde dig sygeforsikring.

Jeg blev helt mundlam. Jeg har gransket min hukommelse og jeg kan kun huske, at jeg har brugt den da Lillebror blev aflivet i Pinsen. Det var selvfølgelig også en dyr fornøjelse fordi det var på en helligdag… men at det skulle black liste mig, kommer alligevel som noget af en overraskelse.

Jeg har også haft en meget dyr skade på min bil… vil de så mon heller ikke forsikre min næste bil?

Meget mærkelig måde at drive forretning på. Synes jeg.

Måske skulle jeg overveje at flytte det hele et andet sted hen. Har du gode erfaringer med et forsikringsselskab, så smid en kommentar – eller brug kontaktformularen for at skrive ‘bagom’.

5 Comments

 • Anett

  Nej desværre ikke men tror det næsten ikke, da min er en gravhund, hvor ryggen jo ofte er en udfordring og vi har ingen forbehold i policen

 • Rikke

  Til hundene har jeg aldrig brugt andet end Dyrekassen Danmark, og jeg har aldrig nogensinde haft problemer, heller ikke her det sidste år, hvor Maikas dyrlægeregninger har været astronomiske. Ved godt de måske ikke er de billigste, men det betyder alt at man ved de er der når der er behov for hjælp.

 • Anett

  Hej
  Må jeg på det varmeste anbefale Gjensidige.
  De tog min “gamle” hund, nemlig en over 4 år – og vi har bare fået dækket så mange dyrlæge-regninger uden noget bøvl.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *