Sankte Hans, Sankte Hans!

Regnen pisser ned over Nordjylland i lårfede stråler og den eneste ild jeg får at se denne Sankt Hans aften er den, jeg tænder i stumpestagen.

Det passer mig ret glimrende.

Naboen holdt studenter-have-fest i aftes/nat og selvom jeg – bogstaveligt talt – kan vende det døve øre til, så blev klokken alligevel et par timer efter midnat før jeg sov og med et vækkeur, der ringer kl. 05:00 var det ikke mange timers søvn jeg fik.

• • •

På jobbet er det tid til både ‘farvel’ og  ‘god ferie’.

Vi siger farvel til vores ene studentermedhjælper, som i forgårs blev færdig som radiograf og til en kollega, som jeg har arbejdet sammen med i mange mange år. Han er for nylig blevet afskediget, men har været heldig at få nyt job og har derfor meget snart sidste arbejdsdag.

God ferie‘ ønskes til de, der har valgt at lægge ferien allerede nu.

Min ferie starter 4. juli, som er min første mandagsfridag af fem. I umiddelbar forlængelse heraf – engang i august – ligger mine 2 ugers sommerferie.

Altså same procedure as last year 🙂

Mandagene er forhåndsbooket og i kalenderen står: Lufte P mellem Rødhus og Blokhus. Vi tager også Lillebror med.

Jeg kunne ikke forestille mig nogen bedre måde at spendere mine mandag formiddage på.

2 Comments

 • Catarina

  Øv det var da en træls omgang. 🙁
  her blev aftenen også brugt hjemme, for de unge mennesker fra KBH kom og skulle have lidt mad inde de fortsatte mod Italien og den lille Cleo, får så lov til at holde ferie hos os. 🙂

 • Karin

  Mange har været ramt af regn i lårfede stråler, nogle gennem dagen, andre i går aftes. Skulle der komme gang i bålet, ville der være behov for en den tændvæske.
  Dejligt med mandagsfri – Jeg har mine onsdage og ja, men….. måske bliver der brug for mig i de ulige uger frem til ferien, når vi har halv bemanding, men det betyder ikke der kun er halv arbejds opgaver, desværre.
  Jeg har så 3 ugers ferie i vente i august.
  God sommer til dig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *