Travlhed forude

Klokken nærmer sig elleve.

Jeg har været oppe siden kl. 6, spist morgenmad, drukket kaffe, diskuteret projekt med filosoffen 1 time og 20, mens han travede sin morgentur, jeg har lavet lidt smårettelser og færdiggjort bilag 2 og 3 til hans projekt, jeg har vasket lidt tøj, drukket mere kaffe…

Jeg elsker weekendens langsommelighed.

Lørdag er weekendens eneste fridag.

Søndag og mandag er jeg på Østerbro. Der står projektassistance på min kalender, så i dag skal jeg have klaret de praktiske ting, som jeg normalt bruger en sommerweekend på. Tøjvask, rengøring, græsslåning, besøge de gamle i Fjordgade og så skal jeg jo også se Tour de France og pleje mit cykelhold (som by-the-way klarer sig glimrende i årets sommerleg).

Mon ikke det er på tide at jeg kommer i omdrejninger?

God lørdag!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *