Dronninglund tur retur

Næsepuderne på mine mors briller var nærmeste ikke eksisterende, så i dag hentede jeg brillerne og lagde vejen omkring Dronninglund og Profil Optik.

Bob var selvfølgelig med i bilen og efter vores lille ærinde gik vi turen omkring Møllesøen, efterfulgt af et lille besøg på kirkegården og en sludder med Jens.

Det er mere end 6 år siden han ganske pludseligt døde og efterlod et tom plads. Vi var et par særlinge, som fandt glæde i fælles interesser. Jeg kendte ikke hverken Jens’ familie eller andre venner – og han kendte ikke mine. Kun fra omtale og fotos. Vi var hinandens venner. Hvis det giver mening.

Jeg er stærkt introvert og ikke en, der omgiver mig med bunker af venner. Derfor er det ekstra trist når en forsvinder af den ene eller den anden årsag.

Ingen kan erstatte Jens, men jeg har alligevel mødt et menneske, som indeholder samme underfundige humor og samme eftertænksomhed, som var så kendetegnende for Jens.

Venskaber kan spire ud af de underligste ting… det gjorde det her også!

One Comment

  • Karin

    En dejlig tur, med både praktiske to do, når en brille er skabt med næsepuder, så er de ikke til at undvære. Ved ikke om din mor har glidende overgang, hvis giver det også udfordringer med synsfelterne.
    Dejligt du lige fik besøgt Jens.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *