Forløsning

Det har ulmet længe. Rygter har der været mange af og i går blev vi så indkaldt til møde med ganske kort varsel.

Elleve kolleger plus en chef er ‘solgt’ fra til en anden afdeling pr. første juli og efterlader en lang række halvfærdige projekter, som vi der er tilbage, nu skal forsøge at lande sikkert.

Det er ikke kolleger jeg har tæt på, men chefen var ham der i sin tid gav mig det job, jeg sidder i nu. En skide rar og særdeles kompetent fyr, som nu skal erstattes af (endnu) en leder uden kendskab til firmaet og forretningen.

Vi forstår ingenting, men der er ingen, der spørger os.

965A0614

Det meste af onsdagen er brugt på at lande og fordøje tirsdagens udmelding. Snakke på tværs af landet og forsøge at samle op på alle de opgaver, der nu skal fordeles andre steder.

På positiv siden er ‘spændingen’ nu udløst, der skete ingen fyringer, som følge af organisationsjusteringen og vi kan forhåbentlig holde sommerferie uden mere uro.

965A0606

Heldigvis kan jeg tage hjem, pakke Lillebror, køre ud og trave langs vandet, sparke til en pind og råbe RØV… og det har jeg benyttet mig af (:

2 Comments

 • Mette L

  Øv! Altså… Godt at de ikke blev fyret, men øv, at det efterlader andre med ting, der skal samle op.
  Vi får ingen afklaring før sommerferien, lyder diverse meldinger. Afdelingen skal deles op og spredes ud på de andre afdelinger, men hvem der skal hvorhen, er der ingen, der kan svare på. For vagt, efter min mening, men sådan er det vel i det offentlige…
  RUC fik i januar at vide, at der skulle spares rigtig mange millioner, og der skulle ske sammenlægninger, og så er der ikke kommet flere meldinger. Så er vores halve melding da bedre end ingenting.

  • Mette

   Usikkerheden er klart det værste. Det er bare ikke i orden at holde medarbejderne hen til efter sommerferien med en afklaring. Håber I lander sikkert på den anden side.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *