Ikke helt landet endnu

Hvis ikke det blot var en lille tur til London, jeg havde været på skulle nærmest tro, at jeg havde jetlag… men det er næppe tilfældet. Snarere er det de ting hovedet er fyldt med, som gør at min koncentrationsevne er på lavpunktet.

Glade og forventningsfulde ting vel at mærke. Én af dem hedder Bob D.

Jeg har sovet tungt og godt de sidste par nætter, men er fortsat, her et par dage efter vi er kommet hjem, sådan lidt ved siden af mig selv. Mine kolleger har også bemærket det og i går smuttede jeg, med deres velsignelse, tidligt.

Ikke at vi har tid til den slags smøl. Vi har rygende travlt og selvom mine kolleger havde gjort en stor indsats for at holde min bunke nede, så lå der alligevel en del og ventede. Jeg er sikkert ikke ‘med’ før en gang i næste uge, men sådan må det være efter en ferie.

5 Comments

 • Karin

  Når jeg er på farten forsøger jeg som oftest ikke at lande dagen/aftenen før jeg skal på job, og det fordi jeg vil tilslutte mig begrebet rejse tømmermænd, når det nu ikke er en “tidsrejse” og dermed begrebet jetlag.
  Velkommen til hverdagen, som du snart finder en rutine i igen.

  • Mette

   Jeg ville gerne have haft fri om mandagen, men det kunne desvære ikke lade sig gøre og da vi landede i Aalborg om formiddagen tænkte jeg det var ok.

 • Mette L

  Hos os kalder vi det konference-tømmermænd, men det er fordi der oftest er en konference indlagt i en af mine rejser. Det kunne jo sådan set også bare være rejse-tømmermænd. Helt uden alkohol 🙂 Du er ovenpå igen i næste uge, Mette.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *