Søndag og ugen der gik

Udover at det i dag er Irmas 1 års fødselsdag er det også 10 år siden jeg startede som teknisk konsulent.

DET skal fejres. I eftermiddag er der er kødben til hundene og gammeldags æblekage til deres matte.

Ugen der gik

  • Jeg var med Poden på Frederikshavn sygehus. Den behandling hun fik i sine ben tidligere på året har kun virket delvist, så hun skal behandles igen i starten af det nye år.
  • Erantis tæppet trak tænder ud, men nu er det færdigt, vasket og pakket i mormor-/gavekassen. På strikkepindene har jeg stribede restevanter. Et projekt, som jeg kan nå at få færdig, mens jeg venter på garnpakke fra Sandnes. Jeg håber, at banke rusten af endnu en af min glemte strikkeskills – mønster strik. Modellen jeg kaster mig ud i hedder Bjurfjell Genser og blev valgt fordi sværhedsgraden er NEM, men også fordi jeg synes den er smuk.
  • På Mofibo hører jeg 1. bog i en serie skrevet af Robert Galbraith – som er et pseudonym for J.K. Rowling, der har skrevet Harry Potter bøgerne. Serien om Cormoran Strike er foreløbig på fem, men jeg tænker jeg stopper efter den første bog ‘Gøgens Kalden’.
  • Sammen med min nye iPhone bestilte jeg AirPods Pro. Egentlig skulle de først leveres sammen med mobilen (firma regler), men den lader vente på sig og så synes min søde kontakt hos ADmire, at hun ville sende dem til mig. For pokker, det gør Apple altså godt. Så snart jeg åbnede æsken de lå i, bimlede min mobil… den havde kontakt til dem og herefter fulgte en kort guide ud i brugen.
    Man kan med et enkelt tryk aktivere noice cancelling. Det prøvede jeg i bilen og pludselig var det som om jeg kørte elbil. Min samtale partner oplyste, at han ikke kunne høre bilen – kun når jeg satte blinkeren til. Det er altså imponerende hvad man kan bygge ind i sådan en lille dims.

God søndag!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *