Arbejdet kalder

Jeg hjembragte en ordentlig røvfuld billeder fra en tur omkring Store Økssø, satte SD kortet i kortlæseren og ringede til (…) som jeg havde et ubesvaret opkald fra.

Samtalen resulterede på en eller anden måde i, at jeg for tidligt tog kortet ud af læseren, satte det i kameraet og formaterede det… UDEN at have bemærket, at jeg afbrød indlæsningen efter kun tre billeder 🙁

Nå, men de gode nyheder telefonsamtalen bragte med sig gjorde, at ingen af den slags små ærgelser kan slå mig ud i dag.

Heller ikke det faktum, at det er sidste feriedag i denne omgang.

I morgen vender jeg tilbage på min pind. Jeg frygter det værste. Der er mange årsager til, at jeg forventer et ualmindeligt hektisk efterår. Blandt andet har vi for nylig sagt farvel til endnu en medarbejder, som ikke bliver erstattet og der er kun os der er tilbage til at tage sig af hans arbejdsopgaver… det er ligesom med de ti små cyklister… nu er vi 3 tilbage.

5 Comments

 • Helle K.

  Øv – jeg tager aldrig RAW-billeder, så nok derfor, jeg var heldig. Ja, det havde været surt, hvis det var et bryllup – jeg forstår ikke, at der er nogen, som har nerver til bryllupsbilleder.

 • Helle K.

  Jeg er lidt spændt på, om du fik fundet dine billeder.
  Jeg reddede hele min harddisk lige før jul – så var der glæde i det lille hjem 🙂 Jeg trak stikket ud, inden den var færdigindlæst (og min computer havde det ikke så godt heller), og så døde den, jeg fandt heldigvis billederne, men den virkede ikke mere.

  • Mette

   Det virkede ikke – den kunne se, men ikke genskabe RAF filerne (Fujis raw format). PYT, det var heldigvis ikke billeder fra et bryllup eller noget andet vigtigt.

 • Karin

  God arbejdslyst, du er nok allerede godt i gang. Pas godt på dig selv.
  Øv med formateringen alt for tidligt. Øv Øv, men godt der var nogle nyheder der kunne overgå lidt fjumrethed.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *