En 1 år gammel kladde

Jeg har ryddet op i de gamle kladder, som ligger i stort antal ude i maskinhuset.

Nogle fik jeg aldrig gjort færdige, nogle blev for private, andre ved jeg egentlig ikke hvorfor aldrig kom ud af kladdebunken.

Denne kladde indeholdt kun disse to fotos og er dateret 31. oktober 2016.

965a3297

Det var en god dag kan jeg se. Langt bedre end denne et år senere, hvor Lillebror ikke længere er med på turen i mosen.

Jeg tror, at man skal have været hundeejer for at forstå, hvor godt selskab en hund er. Og jeg skulle være uden hund i et halvt års tid før jeg rigtig forstod, at jeg hverken kan eller vil undvære en hund.

Når det er sagt, har det været godt for mig at få Lillebror lidt på afstand. Jeg føler mig helt klar til at knytte et nyt firbenet venskab … og nu skal vi kun sove en 21-22-23 gange mere før vi ved, om det allerede bliver til januar.

Fik jeg sagt, at jeg glæder mig? 🙂

5 Comments

 • Lone G

  Han var en ener….og utrolig smuk at se på når han kom slentrende sammen med dig – det syn savner jeg, ligesom dine smukke billeder fra jeres ture. Bliver dejligt når den “lille” kommer og forhåbentlig sender masser af billeder fra jeres ture sammen.

 • Mette L

  Lillebror var noget helt specielt, som ingen kan erstatte. Man kan mærke savnet helt herude på den anden side af skærmen. Jeg er sikker på, du får dig en ny ven at gå tur med, ikke en erstatning, men et supplement til de erfaringer og erindringer du har om tidligere hunde. Må han være lige så dejlig som Lillebror og lige så kæphøj som Jack 🙂

  • Mette

   Han var virkelig en ener. Jeg har altid haft rigtig dejlige hunde, men han kravlede helt ind under huden på mig. Måske fordi han kun var min.

   Jeg glæder mig helt vildt til et nyt kapitel. Det har været super at kunnet ‘prøvekøre’ Jack D. inden der flytter en tilsvarende permanent ind. Han er en lille klovn, men både nem og omgængelig, så det skal nok blive godt 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *