Optimistisk fredag

Der kan nå at ske meget på få dage.

Siden sidst har jeg fået samtlige julegaver i hus og efter pressemødet i går, hvor vaccineprogrammet blev præsenteret, tør jeg igen tro på, at vi kommer til at se Amsterdam i 2021. Måske først sidst på året på en juletur, men så er det sådan det er.

Jeg kunne ikke sove i nat og efter at have luftet hundene sad jeg derfor på min hjemmearbejdsplads allerede kl. 5:30.

Der var ikke meget arbejdsrelateret at gribe fat i, så i stedet tog jeg på et virtuelt julegave indkøb. Også i år kan jeg sende min niece en varm tanke for at være kommet på de gode ideer til gaver.

Kryds ved julegaverne… og det er ikke engang 1. december.

Der er også sat kryds ved arbejdsugen.

For mit vedkommende var den kun på 3 dage, for andre fik den alvorlige konsekvenser i form at en afskedigelse – ikke nogen fed julgave at få.

Så snart pc’en blev slukket pakkede jeg de to franske i bilen og så kørte vi lidt nord på til et af vores yndlingssteder.

Der var smukt derude i dag med næsten blikstille hav og blå himmel… tør jeg håbe på, at det fortsætter henover weekenden?

One Comment

  • Helle Klitgaard

    Åh, som vi er mange, der håber på, at den vaccine snart er skudt i os alle, så vi kan få lidt oplevelser sammen med familie og venner. Jeg har læst i morges, at de første får den i starten af januar, ✌

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *