Lørdagsplaner

Murerens søn skal giftes nu på lørdag, enten han vil det eller ej… er det ikke sådan sangen går?

Jeg er blevet spurgt, om jeg vil fotografere og selvom om det langt fra er min spidskompetence – det er kun mit andet bryllup – har jeg sagt ja.

Som da Nannas veninde skulle giftes skal jeg være med til brudens forberedelser. Dengang var det piger, jeg havde kendt siden de startede i børnehaven – her er det en brud, som jeg kun har mødt ved en enkelt og tilfældig lejlighed, så det er lidt mere grænseoverskridende for mig.

Det går nok.

Jeg må sige til mig selv, at jeg er på job, jeg gør mit bedste og mere kan ingen forlange.

2 Comments

 • Minna Mortensen

  Gennem flere år har jeg fulgt din meget interessante og afvekslende blog, så nu tillader jeg mig at kommentere:
  Du er så fantastisk dygtig en fotograf, så det klarer du sagtens. Når det så er sagt, så forstår jeg din betænkelighed. Bryllupsbilleder skal sidde i skabet og de kan ikke gøres om. Jeg siger også selv ‘nejtak’. Jeg vil ikke have forpligtelsen. Alligevel var der en veninde…. og en gentjeneste….som førte til at jeg alligevel har haft et par bryllupper…. og ja det gik jo alligevel.

  • Mette

   Åh jeg håber du får ret. Det her er også en vennetjeneste fordi gommens far er min bedste ven og fordi de to (gom og far) stiller op for både Nanna og jeg, når der skal flyttes, males osv.

   Jeg kan ikke døje opstillede billeder, så de der traditionelle bryllupsbilleder tager jeg ikke, men parret har set billederne fra ‘mit første bryllup’ og synes om reportagestilen . Jeg går ikke ret meget op i teknik og for mig er det at ‘se’ de gode billeder og formidle en stemning langt det vigtigste ved at fotografere og det er det jeg håber at opnå på lørdag.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *