Søndagssysler

Det er i småtingsafdelingen, der skal justeres på de billeder, der kommer ud af Fuji og noget af det jeg er mest tilfreds med efter mit skifte fra Canon.

Men at skære 700-800 billeder ned til 150 er alligevel et stort stykke arbejde. Grovsorteringen er nem. Bortvendte ansigter, lukkede øjne, manglende fokus… ud til højre. Finsorteringen er værre. Her er det de små ting, der tæller og efter mange timers arbejde er der her til aften sendt 149 billeder til de unge mennesker.

Jeg har fået lov at vise flere end de få fra i går, men jeg venter lige til de har set dem selv.

Hvis jeg troede at søndag skulle være til afslapning måtte jeg tro om. Bob og jeg indledte dagen med en tur rundt i mosen. Halvanden time og 12.000 skridt. Så ville jeg lige lægge vejen inden om plejehjemmet og blev af min far mindet om, at der nok også var noget på loftet i huset. Ganske rigtigt. Endnu en fuld iGo kørte mod genbrugspladsen.

Bagefter ville jeg finde mine vinterhjul i skuret. Jeg endte med at rydde det og rydde op derude. Og har nu til endnu en tur til genbrugspladsen.

Så meget for den fridag…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *