Jeg kender et vildt godt sted ved Skørping!

Ved indgangen til Store Økssø står ‘Moder Jord’. Skulpturen, der er lavet af Michael Sasserson, er støbt af 565 gamle øldåser, som alle er fundet i naturen… jeg synes, at hun er skøn i al sin frodighed. Og så er hun samtidig en reminder om, at vi skal passe langt bedre på vores jord.

965A2105

Peter skulle møde på job i skoven kl. 7, så det var op og på med chaufførkasketten ganske tidligt… men når nu han kender sådan et vildt godt sted ved Skørping at lufte hund, så lader jeg mig gerne lokke ud af fjerene.

Uden snærende bånd og med adskillige indlagte badeture tror jeg, at Lillebror er ret enig i, at stedet er vildt godt. Nu blæser han bobler ovre i sin kurv – træt og tilpas – og jeg tvivler på, at han bevæger sig ret meget før fodringstid.

Mon ikke også, at jeg fortjener en morfar inden jeg kaster mig over lørdagens to-do liste? Jeg tror det (:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *