Efterårsplaner

Ryan Air har annonceret at de kommer til Aalborg i løbet af året og kan transportere nordjyderne til London ganske billigt.

Jeg har i årevis talt om at tage Poden med en tur, men der er altid kommet en eller anden større udgift i vejen, som har ædt spareskillingerne.

Med de billige flybilleter kom det pludselig inden for rækkevidde.

Det var i det mindste hvad jeg troede.

Det viser sig selvfølgelig, at man hos Ryan Air skal betale alverdens ekstra gebyrer og inden man får set sig om, har man betalt det samme som med Norwegian og KLM.

Ryan Air ankommer til Standstedt, Norwegian til Gatwick og KLM til Heathrow. Både fra Standstedt og Gatwick skal der derfor også tillægges tog eller busbilletter ind til London – det er min. 300 pr. næse hver vej, mens man fra Heathrow kan hoppe på Picadilly line lige ind til centrum.

På turen hjem ligger både Ryans Air og Norwegians afgange tidligt om morgenen, mens KLM flyver om eftermiddagen.

Som I nok kan høre har jeg efterhånden fået mig selv overbevist om, at vi vist lige så godt kan tage med det etablerede KLM og slippe for alle ekstra udgifterne og komme nemt til og fra London og på bekvemme tidspunkter.

Opsparingen er gået igang og med lidt tilbage i skat, bonus og feriepenge skal det nok lykkes.

Desuden er pundet billigt, så skal det være, skal det være nu!

One Comment

  • Karin

    Det med den billigste løsning er ikke altid det bedste.
    Da yngste læste i Rumænien, aug. 2013 – juni 2014, tog hun billigste løsninger, for at komme hjem og besøge kæresten, og det var med mellemlandinger i Istanbul, Paris, Rom, Frankfurt. Flere gange med ventetider med op til 12 timer i en lufthavn, der ikke har SU venlige priser på fødevare og drikkevare.
    Heldigvis var mine ture ikke så bøvlede, og dog, den offentlige transport til og fra lufthavnene, passer ikke optimalt når man bor som jeg.
    Det bliver spændende og der bliver sparet så meget op, så det bliver til et par overnatninger også.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *