Testperson RK.060.1

I morgen går Rødkløver projektet for alvor i gang.

I tre dage skal jeg registrere hvad der kommer ind og ud inden jeg mandag morgen skal til undersøgelse på Hjørring Sygehus, hvor der bliver taget forskellige prøver.

Herefter bliver jeg sendt hjem med enten Rødkløver ekstrakt eller placebo til tre måneder, hvorefter jeg igen i tre dage skal føre dagbog over ind- og udtag og have gentaget prøverne på Hjørring Sygehus.

De mangler fortsat kvinder, der kunne tænke sig at deltage i projektet, så bor du i Nordjylland og er det mere end 5 år siden du kom i overgangsalder, så kan du kontakte Cecilie Caland på c.caland@rn.dk.

Rødkløver er kendt som naturens østrogen og bruges af kvinder i overgangsalder mod hedeture og andet ubehag, men dette forsøg undersøger om ekstrakten også har effekt på følgerne af den manglende østrogenproduktion f.eks. tørhed i slimhinder og urinvejsændringer.

2 Comments

  • Helle Klitgaard

    Spændende forsøg, Det er dejligt, hvis det viser sig, at det kan hjælpe, med de problemer mange får. Jeg orker ikke køre til Hjørring, så jeg må hellere lade være med at overveje at tilmelde mig. Jeg har jo også fået fjernet “det hele”, så måske er det slet ikke aktuelt. ?‍♂️

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *