Fra mig til mig

Mere elektronik er føjet til inventaret i nr. 31.

I dag en bluetooth højttaler.

Det kom sig lidt af, at jeg er blevet rigtig glad for at bruge Spotify – så glad at jeg opgraderede til en Premium version. Problemet er at eneste mulighed for at høre det, er i bilen, via headset eller på pc’en. Jeg savner, at kunne høre det i en nogenlunde ordentlig kvalitet i stuen også.

Forskellige modeller blev undersøgt og det endte med en Audio Pro Addon T9. Helt enkel og uden en masse unødvendige funktioner.

Det tog under et minut at sætte den op og jeg har nu nærmest hele verdens musik til rådighed i min stue… spotify, you tube, radio.

Det er fandeme smart!

3 Comments

 • Mette L

  Jeg har en i køkkenet, der bliver flittigt brugt, og med 4 spotify brugere i huset, så spiller den meget forskellig musik 🙂

   • Mette L

    Ikke helt samme model. Det er godt nok Audio Pro Addon T-et-eller-andet-nummer, men mine er sorte og delt i to højtalere. Fik dem i julegave for 2 år siden af manden og ungerne.
    Min mand bruger altid bluetooth til dem, jeg sætter altid ipad’en til ledningen (sådan en som til hørebøffer), for så spiller de højere uden at jeg skal skrue meget højt op 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *